Visuaalisen viestinnän palvelut ammattilaisille

Takanani on 25 vuoden ura B to B -sektorin video- ja valokuvatuotannoista vaativille ammattilaisasiakkaille, kuten lehtitaloille, markkinointiviestinnän toimistoille, yrityksille, järjestöille ja esimerkiksi säätiöille. Olen erikoistunut viimeisteltyyn tuote- ja mainoskuvaan, mutta teen myös erilaisia lifestyle-tuotantoja aikakauslehdille ja muille sellaisille asiakkaille, jotka haluavat hyödyntää reportaasimaista otetta visuaalisessa viestinnässään. Käytän kattavaa on-location -valaisuvälineistöä. Studiollani voi toteuttaa henkilökuvauksia ja esimerkiksi pienikokoisten tuotteiden kuvauksia.

abb2.jpg

MAINOSKUVAT

Teen korkealaatuisia kuvatuotantoja markkinointiviestinnän tarpeisiin. Kuvaan reportaasimaista mainoskuvaa ja teen huolella valaistua jälkeä.

videoetusivu.jpg

VIDEOT

Teen kevyitä videotuotantoja yhden miehen voimin. Tuotan myös raakamateriaalia jälkituotantoa varten.

kodin_kuvalehti_2.jpg

LIFESTYLE

Juuriltani olen henkeen ja vereen uutiskuvaaja, vaikka kuvaankin nykyään paljon enemmän aikakauslehtiä ja lifestyle-aiheita eri alustoille.

alucar_snake.jpg

TUOTEKUVAT

Panostan tuotekuvissa laadukkaaseen valoon ja lopputulokseen, jota ei tarvitse kuvankäsittelyssä pelastaa. Huolella tehty kuva kannattaa aina enemmän kuin kevyt huitaisu.